Консолидирана верзија на Законот за органско земјоделско производство

Во Службен Весник бр.132 од 18 Јули, 2016 објавен е Законот за изменување и дополнување на Законот за органско земјоделско производство.

Консолидирана верзија на Законот за органско земјоделско производство е достапна на нашата веб страна. Можете да погледнете на следниот ЛИНК
Актуелни вести
Пријавете се на нашиот newsletter и бидете во тек со сите важни информации