Актуелно

Програма за финансиска поддршка во земјоделството за 2024 година

На следниот ЛИНК можете да ја погледнете Програмата за финансиска поддршка во земјоделството за 2024 година објавена од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој

Поврзани вести

Актуелни вести
Пријавете се на нашиот newsletter и бидете во тек со сите важни информации