ДОКУМЕНТИ
Закон, Апликациска форма и Ценовник
Доколку сакате Апликацијата за контрола и сертификација да ја преземете во Word дкумент, за да ја пополните и да ја испратите на нашата е-пошта info@balkanbiocert.mk кликнете на линкот подоле
Како да аплицирам за сертификација?
Превземете ја апликацијата, пополнете ја, во неа детално наведете ги вашите капацитети и активности за кои што ви е потребна сертификација и испратете ни ја на нашиот e-mail, пошта, или донесете ја лично во нашата канцеларија.

Ние ќе ви одговориме со понуда во најкус можен рок.