КОНТАКТ
Контактирајте не или испратете порака
Валентина Колар Јовановска,
УПРАВИТЕЛ

Телефон: +389 (0)2 3239 239
Е-пошта: valentinakj@balkanbiocert.mk
Бобан Димовски,
КОНТРОЛОР

Телефон: +389 78 252 605
Е-пошта: boband@balkanbiocert.mk
Александар Станоевски,
КОНТРОЛОР

Телефон: +389 72 268 781
Е-пошта: aleksandars@balkanbiocert.mk
Име и презиме*
Телефон*
Е-пошта*
Вашата порака*
*
Ве молиме прочитајте ја нашата Политика за приватност и кликнете на копчето погоре за да ја испратите пораката.